TISK celého časopisu

DIS 13/2002

                      

   Vážení přátelé,

       v dnešním čísle informačního servisu se věnujeme nejnovějším aktualitám z oblasti odměňování zaměstnanců, tj. zejména novým koeficientům pro výpočet důchodu v roce 2003 a dopadu jejich zvýšení na výši důchodu v roce 2003. Dále zde najdete výklad k odměňování uvolněných i neuvolněných členů zastupitelstev obcí. V příloze dnešního čísla je i nabídka seminářů pořádaných naší firmou v měsíci lednu příštího roku.

   UPOZORNĚNÍ: v současné době někteří naší klienti „spekulují“ s uzavřením nové smlouvy na rok 2003, kde chtějí zneužít možnost získávání informací přes internet. Možnost stahování informačního servisu z naší stránky www.demonia.cz se vztahuje pouze na klienta, který s námi má řádně uzavřenou smlouvu. V případě předání přístupových kódů svým „spřízněným“ firmám (případně vytištění více výtisků a jejich předání), dochází k porušení autorských práv a smlouva bude s okamžitou platností zrušena. Pokud má někdo více organizačních jednotek, které by chtěly rovněž získávat informace v rámci našeho poradenství, je možno se obrátit na paní Koláčnou tel. 224229230 linka 524 a dohodnout s ní individuální smluvní podmínky. Doufáme, že především velké firmy pochopí, že cena za námi poskytované služby je nízká a neměly by se uchylovat k podlému jednání, čímž by mohla být ohrožena samotná existence naší firmy. Děkujeme Vám předem za slušnost a férovost při obchodování s námi.

CO BUDE NOVÉHO V PRÁCI MZDOVÝCH ÚČETNÍCH OD …..

 

1/ NAŘÍZENÍ VLÁDY 489/2002 Sb., KTERÝM SE PRO ÚČELY DŮCHODOVÉHO POJIŠTĚNÍ STANOVÍ VÝŠE PŘEPOČÍTACÍHO KOEFICIENTU PRO ÚPRAVU VŠEOBECNÉHO VYMĚŘOVACÍHO ZÁKLADU ZA ROK 2001 ………..
2/ DOPAD ZVÝŠENÉHO PŘEPOČÍTACÍHO KOEFICIENTU NA POŽIVATELE ČÁSTEČNÝCH INVALIDNÍCH DŮCHODŮ
3/ VÝŠE ODVODU DO STÁTNÍHO ROZPOČTU ZA NENAPLNĚNÉ OBČANY SE ZMĚNĚNOU PRACOVNÍ SCHOPNOSTÍ
4/ NAŘÍZENÍ VLÁDY 168/2002 Sb., KTERÝM SE STANOVÍ ZPŮSOB ORGANIZACE PRÁCE A PRACOVNÍCH POSTUPŮ PŘI PROVOZOVÁNÍ DOPRAVY DOPRAVNÍMI PROSTŘEDKY
5/ ODMĚNY UVOLNĚNÝCH ČLENŮ ZASTUPITELSTVA OBCE PO SKONČENÍ JEJICH FUNKČNÍHO OBDOBÍ - doplnění k výkladu v DIS 12/02
6/ ČLENOVÉ ZASTUPITELSTVA OBCÍ A JEJICH UVOLŇOVÁNÍ
7/ ODPOVĚDI NA DOTAZY
8/ PŘEDVÁNOČNÍ ZNALOSTNÍ TEST
Přílohy: Pozvánka na semináře
Koeficienty pro výpočet důchodů v roce 2003
Koeficienty pro výpočet srovnatelného vym. základu u ČID
Předvánoční znalostní test
Odměňování uvolněných a neuvolněných členů zastupitelsva obce

Jelikož toto je poslední číslo letošního roku, dovolte nám poděkovat Vám za důvěru v roce 2002 a věřte, že i našim cílem je Vaše maximální spokojenost.

„Hezké a klidné prožití Vánočních svátků,
hodně osobních a pracovních úspěchů
v roce 2003

přeje kolektiv DÉMONIA


Závěrečný pozdrav letošního roku od pana MURPHYHO se týká přátelství:


PŘÍTEL JE TEN,
KDO O VÁS VÍ ÚPLNĚ VŠECHNO,
A PŘESTO VÁS MÁ RÁD.